Smoothies  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Smoothies 

God förmiddag.

Har precis varit ute och gått 45 minuter. Igår gick jag en timme på kvällen. Elliot var så rastlös så tänkte ta två flugor i en smäll, rasta barn och få motion. 

Hade igår morse en kompis över på frukost. Hon hade med sig och gjorde goda Smoothies med gröna plommon och ingefära samt spenat. Riktigt gott. Jag har kommit av mig med Smoothies på sistone, men nu blev jag inspirerad igen till att damma av mixern. 

Här ser ni en glimt av naglarna jag lovade att visa. Tyvärr blev dom inte så fina, älskar färgerna men dom blev korta och lite ojämna på nåt sätt. Nej, jag vill ha långa naglar. Bara det att nu är tipparna borta och mina naglar utväxta. Vill ju ändå inte klippa av mina egna för att sätta tippar, känns ju onödigt.

Jag fick jättefina smoothieflaskor av en kompis på våran fest. Alla i familjens namn plus gäst är graverade på glasen, superfina, tack Emma ;). Fick massa fint, det visar jag successivt. Fick ju två champagneglas av Livia och Josef som är graverade med namn och datum för vigsel, jättefina! 

Idag är Dylan hemma från skolan och är sjuk. Nu är det bara jag och David kvar att bli sjuka. Hoppas inte jag blir det lagom till torsdag nästa vecka då jag börjar jobba. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats