Snart julledigt  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Snart julledigt 

Hej hopp! 

Hoppas att allt är fint med er där hemma ?? 

Allt flyter på i vanlig ordning för mig. Jag kom på idag att imorgon är sista dagen jag jobbar innan jul. Helt sjukt! Jag tog ledigt tre dagar vilket jag fortfarande funderar på om det är dumt. Får redan så lite pengar tänker jag. 

Men tanken var att jag skulle ha ledigt lite med barnen och syssla med sånt som man annars inte hinner. Tänkte julpyssla dagarna innan jul och baka lite mer lussebullar och förbereda inför julafton helt enkelt. Hur firar ni jul? Har ni också två familjer att ta hänsyn till och rodda ihop med? ? Det är visserligen kul att våra familjer ändå kan umgås och faktiskt fira jul ihop. Många har ju diverse familjedrama som gör att man inte kan fira tillsammans, och det är ingen ensam om. Så länge det inte går ut över barnen tycker jag inte det finns anledning till stress över det. Men alla känner vi ju olika såklart. 

Det viktigaste för mig är att man firar jul så gånger som möjligt. Jag avskyr att fira jul 4 ggr / år, tappar ju värdet av julen på något sätt. 

Idag testade jag en sån där svart ansiktsmask som ska dra ut pormaskarna. Fyfan vad ont det gjorde att dra bort! 

David hade beställt från Kina. Riktigt bra grejer, men ont att dra bort. 

Ni ser ju hur jäkla stram jag är i ansiktet, haha. Kan inte göra en enda min. Ser inte riktigt klok ut! Det funkade i alla fall, det var pormaskar över hela masken när jag drog av den. 

Förövrigt har jag bokat en tid med specialläraren på Olivers skola. Olivers trots har eskalerat den senaste tiden och vi börjar känna att det är ohållbart. Han får fler och fler raseriutbrott och vi vet inte längre hur vi ska bemöta honom. Jag tycker synd om honom, det kan ju inte vara kul att få såna utbrott. Jag vet ju liksom hur det känns att tappa kontrollen. 

Vi får se vart detta leder men vi måste hur som helst få lite mer verktyg att hantera detta beteende. Just nu känns det som att vi,  som föräldrar, gör mer skada än nytta. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats