Snökaoset  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Snökaoset 

Godmorgon. 

Jäklar vilket snökaos det var igår! Det tog mig 2 timmar att komma till jobbet, jag upprepar, 2 timmar! När jag kom ut på morgonen var det som dagen då världen gick under. Inte en människa syntes till, inte en enda bil som var på gatan. Alla bilar stog igensnöade på gatorna. Jag blev osäker på om man ens skulle ta bilen? Jorå, jag ställde mig med min minimala bortse och började borsta bort snön. Jag halkade och hamnade halvt under bilen. 15 minuter senare rullade jag iväg. Började med att sladda ut på stora gatan ut ur området. Sedan satt jag i kö i 2 timmar. 

Jag hade ju fixat håret och var fin, men när jag kom till jobbet såg mitt hår ut såhär 

Haha, jag hade lockat det såå fint. Blev till en rishög eller en kvast närmre bestämt. 

Utsikten från jobbfönstret är minst sagt vacker, med vita pudriga granar, eller vad det nu än är. Men fan så omysigt att köra i. 

På jobbet var det många som ringde och klagade över uteblivna taxibilar. Jo tack, dom kom ju liksom ingen annan fram i trafiken. Hem tog det 1,5 timme. Det var ca 10 lastbilar på raken som hade kört av vägen och stoppat upp hela trafiken på E18 i motsatt riktning. Poliser och ambulanser som försökte tränga sig fram i köerna. Körde fel riktning i rondeller för att komma fram. Aldrig varit med om liknande. 

Barnen har ju dock jättekul i snön! Vi tog en promenad till affären för att hämta ut Dylans godispåse från USA. Apropå USA! Trump,  vad händer? ?  Vart är världen på väg? Osäkra människor som finner stöd i högerextremistiska uttalanden och partier. Så klassiskt. Det var ju medborgare i USA som uttryckte stark oro över hur svårt minoritetsgrupper ska få det i framtiden. Ja, vi får väl se vilket utfall detta får. 

Elliot går nu som om han inte gjort annat. Så gulligt i hans små skor. Han är helt fascinerad av snön och garvade ihjäl sig när brorsorna drog honom i pulkan. Pulkan som jag tror vi fått av min vän Livia, eller lånat ? Hur som helst, tack Livia för pulkan om det var er vi fick/låna den av? ? 

Idag har jag iiingen aning om hur jag ska ta mig till skolan. Det sägs att kaoset fortsätter. Måste försöka ta mig med tunnelbanan, hur jag ska ta mig till tunnelbanan är en jäkligt bra fråga . 

Nä, nu ska jag göra mig i ordning och försöka åka därefter. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats