Soft-bra och skor  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Soft-bra och skor 

God kväll fina! 

Hoppas ni haft en toppendag?! Jag har i vanlig ordning jobbat och sedan knappt hunnit hem innan det vart dags att hämta barn. 

I skrivande stund sitter jag vägg i vägg med en fest som grannen har. Jag är en sån där granne som typ gillar när grannarna festar 😊. Tycker det är kul att höra att det händer saker omkring. Barnen störs inte av det då våran lägenhet är så avlång och sovrummen är i delen längst bort där det inte hörs. 

Alltså, jag är sååå shoppingsugen! Vill handla massa till både mig och barnen. Vill handla massa sommarkläder men vet inte vad jag ska ha riktigt. Jag har insett att jag inte riktigt är ett klänning-fan. Okej någon sexig partyklänning men inte en söt sommarklänning. Jag gillar inte “söta kläder” överlag har jag kommit fram till. Typ som volanger och liknande. 

Det ända jag gillar som kan tänkas vara sött är spets, vilket jag iofs tycker är mer sexigt än sött. Det beror väl lite på vilket typ av plagg det är. Har köpt nya bhar förresten. Köpte en svart och vit i spets i soft-bra modell. Utan bygel och push up. Jääättesköna och fina. Och ovan ser ni min nya skor äntligen. Har fått en dille på skor med snören /remmar runt vristen. Tycker det är awsome! Måste köpa fler liknande skor! 

Bh:arna är köpta på Kappahl för 199:-/styck. Köpte även en vit som är slät som passar under t-shirt och linne, även den en soft-bra. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats