Som en lurk med håriga ben | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Som en lurk med håriga ben

Hej älskade vänner.

Ännu en hektisk dag har lidit mot sitt slut. Jag fick typ ingen sömn inatt och Elliot har varit mycket missnöjd idag lille vännen. Jag har råpluggat idag då jag har prov imorgon, jag fattar inte hur jag ska lyckas få godkänt. Jag har snurrat ihop allt.

Hoppas er dag varit super?

Jag längtar sååå tills jag kan kicka igång med träningen igen, det här suger verkligen!

image

Jag hinner inte ta hand om mig själv för fem öre just nu. Jag går runt med oranget hår, korta, trubbiga och stumpiga naglar, håriga ben och som en lurk. Usch! Jag behöver en stund för mig själv sen, en stund att fräscha- och tighta till sig!

image

Work that ass!

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats