Somnade med Elliot. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Somnade med Elliot.

Godmorgon!

Igår somnade jag med Elliot. Han är Så gnällig så jag finner inga ord.

Min mamma var här igår och vi åt pannkakor till lunch.

image

Jag åt vanlig grädde och fick extremt svullen mage, så obehagligt. Även om det är såå gott så klarar inte min mage det.

image

Nu är det ny vecka och nya tag. Jag känner mig som zombie på måndagar när jag vaknar. Helgen degar ner mig så otroligt mycket, god mat och annat gott gör att hjärnan blir seg. Så nu ska jag tagga till och vakna till liv. Dylan och Oliver sitter båda oxh gnäller här så mitt humör gick precis i botten. Ska ge dom frukost och se om livet blir lättare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats