Söndag och grabbhäng.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Söndag och grabbhäng. 

God kväll vänner. 

Hoppas ni haft en toppenhelg?! Kollade igenom min kamerarulle precis och insåg att jag typ inte har tagit några bilder denna helg. Så tråkigt. Helgen har gått så otroligt fort och jag har till och med söndags-jobbs-ångest. 

Dylan hade 9 kompisar över här idag på gaming-party. 9 st! I Olivers lilla rum satt dom och spelade och drällde popcorn överallt, haha! Det ända jag tänker på när jag ser denna bild är tänk 9 st 15-åringar om några år! Omg, det kommer ju inte gå ?. 

Sånt himla gulligt grabbgäng det här tycker jag. Så himla glad att Dylan har så många fina kompisar. Tänker på barn som inte har några kompisar, vilket gör mig så otroligt tacksam samtidigt som jag tycker det är för bra för att vara sant. Vi måste verkligen uppmuntra sån här fin vänskap, tänk om det här är hans vänner för livet ju?! 

Förövrigt har Elliot fått nya galonisar. Bara älskar färgen! 

Dom ska han inviga imorgon över overallen. Det är ju rätt blött ute nu, snön kom som om den var här för att stanna, men icke. 

Bjuder även på en smoothie som smakar sorbet. Bara ha i en halv banan, frysta blåbär och hallon med en liten skvätt mjölk. Riktigt isigt och gått. 

Sov gott! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats