Söndagsmys  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Söndagsmys 

God kväll kompisar! 

Idag har vi varit en sväng på Bromma Blocks och inhandlat lite “måste ha” grejer och en korg till våra filtar. Jag hade lovat att åka med min mamma dit så det var faktiskt hon som köpte den. 179:- på rusta. 

Tycker det är så snyggt med korgar, i alla möjliga former och färger. 

Imorse gick jag faktiskt upp vid 07.00, gjorde frukost till barnen och gjorde mig i ordning på en gång. Kommer ni ihåg att jag berättade förut om hur svårt jag har att komma igång med dagen på helger? Så stolt över mig själv som lyckades med det imorse, yeei! ? 

Satte på mig mina nya kläder jag köpte igår. Byxorna från Zara, 139:- och tröjan från New Yorker 59:-, värsta kapen ju! Det gäller att försöka hitta guldkorn lite här och där när man är halvtidsarbetande och halvtidsstudent. 

Det ända jag vill beställa nu är Nike Air force 1 skor! Jag älskar vita sneakers, det är så snyggt att ha på våren tycker jag. Våren är ju trots allt inte så långt bort ?. Dom skorna jag har på mig här är ett par som påminner om air force från din sko. Dom är fina dom också ?. 

Och mitt hår! Jag är så nöjd så inga ord kan beskriva. Tänk att jag hittat en frisör som jag kan lita på, bara ett stenkast från min bostad – hur najs!? 

Vi var bjudna på middag idag hos Davids mormor. Hon hade lagat från ett recept från Coop-tidningen “mer smak” som bestog av kyckling på långpanna med Oliver, basilika och massa vitlök, det var helt fantastiskt gott måste jag säga. 

Hoppas ni haft en fin söndag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats