jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Städ och stök

Hej vänner,

Hoppas ni haft en fin helg. Vi har mest städat och fixat här hemma i vanlig ordning 😅. Ni vet, vi blir ju aldrig klara. Ska ni ge er på ett “göra om projekt” så vill jag tipsa er om att se till att ni har tid. Allra helst om ni passar på att rensa samtidigt. Jag tror jag varit på tippen sammanlagt 7 ggr. Säkert slängt över 10 sopsäckar, plus möbler. Men nu börjar det på riktigt hända grejer. Så fort jag fått hem de nya gardinerna jag beställt från H&M, så ska jag ta bilder och visa. Jag har ändrat om gardinernas höjd, så att dom sitter uppe vid taket istället för precis ovanför fönsterna. Har ni också gjort den tabben och täcka fönstrena med gardiner? Då ska jag tala om att sätta gardiner uppe i taket och låta dom hänga bredvid fönstret och inte för, skapar en känsla av att det är större fönster och högre i tak.

Imorgon kommer ett inlägg med lite jag beställt och ska beställa från H&M. Home. Men här kommer lite bilder från de senaste dagarna. Varit så dålig på att ta kort. Men så fort vi kommit i ordning så blir det andra blogg – bullar som gäller 😄. Hoppas ni har tålamod med mig ❤️

Lilla kusinen Winston som vi hängde några timmar med häromdagen.

Oliver och Elliot som gosar på morgonen. Älskar när barnen vill ligga kvar i sängen och mysa lite. Dylan har varit med sin kompis i Dalarna denna helg. Så skönt att han får komma ut i naturen lite, den där spel – grabben.

Elliot rotade fram ett nytt favorit spel. Små gummiankor som man ska nå i mål med.

Och på riktigt nu. Denna pojke har vaknat flera nätter i rad och skrikit efter sina bilar. Helt slut blir jag av dessa nätter med barn som inte bara kan sova. Okej om dom är sjuka, men wtf!? Vakna och vill leka med sina bilar. Mitt i natten 😂.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats