Status på tillvaron  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Status på tillvaron 

God kväll! 

Tänkte uppdatera med lite status på min tillvaro just nu. Det händer inte så mycket omkring mig för tillfället, samtidigt som det händer massor. Jag menar, vardagen flyter på som vanligt. Dagarna bara svischar förbi – jobb, skola och skola jobb. Jag vaknar mellan 6-7 varje dag, stressar, stressar och jobbar för att sedan försöka hinna hem och plugga. 

Det har varit så otroligt mycket på senaste att jag är helt slutkörd. David håller huvudet högt medan jag känner mig mer sliten än någonsin. Alla här hemma har varit sjuka i omgångar, bara jag som klarat mig. Det tar på krafterna att rodda och fixa med barn som är sjuka, de ska lämnas till höger och vänster. 

Elliots inskolning gick åt helvete, han är än idag inte inskolad. Och han började 12.e januari, kan ni fatta!? Pedagogerna verkar inte tycka han är redo, vilket skrämmer mig lite. Ni som hängt på ett tag vet ju att jag har haft ångest över att han skulle börja på dagis (förlåt, förskola). Det är Davids mormor som har tagit all inskolning efter de 4 första dagarna då vi inte kan vara lediga mer, det har funkat bra. Vi har kommit fram till att det är nog bäst för Elliot om en och samma person sköter det för att undvika så mycket separation som möjligt. Och vi har ju turen som har henne. 

Oliver blev magsjuk i torsdags. Magkramper som ledde till diarré. Han är fortfarande dålig och jag hoppas att han blir frisk till på måndag. Vi vill bara komma igång med allt, känns som att allt handlar om att få ihop vardagen. Jag hinner inte plugga så mycket som jag borde, vilket stör mig. Jag har verkligen bestämt att skolan ska komma i första rum (efter familjen såklart) eftersom jag kommer lägga ner flera år framöver på att få mig en akademisk utbildning. Hoppas sjukdomarna håller sig borta nu ett bra tag framöver! Jag behöver få mer tid att få ihop allt. 

Jag har kaaaanske en ny sak på gång. Kan inte berätta om det ännu, men lovar att berätta det så fort jag får mer info. Det är något som jag drömt om och vill satsa på. Hoppas bara det går vägen. Mer info om det kommer som sagt. En annan sak jag kan berätta som jag ska göra med jobbet i maj är att springa vårruset! Det ska bli sååå kul! Nu har jag en anledning att ta på mig joggingskorna och bege mig ut i skogen. Jag sprang tjejmilen för några år sedan på 1.04, tyckte jag var en bra tid för att vara amatör. Jogga/springa är ju egentligen inte min grej, men det är en jävla befrielse när man väl gör det. 

Som några av er vet har jag inte växt upp med min pappa. Vi har dock fått kontakt på senare år. Vi har inte träffats så mycket, nästan inte alls. Men vi har haft kontinuerlig telefonkontakt det senaste året. Häromveckan fick jag veta att han ska flytta till Turkiet och driva en pizzeria där. Han har nog länge känt att han saknat Turkiet och värmen som finns där. Inte bara värme avseende klimat, utan också gemenskapen. Något jag helt klart förstår, jag skulle också längta tillbaka till mina rötter och allt därtill om jag bott i annat land i över 30 år. Jag vill verkligen åka och hälsa på så fort det kanske är lite lugnare att resa med tanke på alla oroligheter som råder världen över. 

Jag fick ett gudomligt recept på turkisk pizza av honom igår. Jag var tvungen att testa idag. Man blandar alltså rå köttfärs, med rå riven potatis, rödlök, tomatpuré och allkrydda, som man lägger på en tunn pizzadeg som gräddas på en plåt neddränkt i olivolja. Herrejösses vad gott! Jag klämde över lite citron på pizzan. Mums! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats