Status  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Status 

Hej kära vänner! 

Nu tror jag att jag fått till bloggens utseende och funktioner som jag vill. Hoppas allt är toppen med er? Jag ligger i sängen och ska just lägga mig. 

Lite status kring livet och alla dess utmaningar och möjligheter.

  • Håller på att funderar och klurar på hur jag vill jobba i vår. Jag har just nu fått ett förslag på att jobba 50% istället för 60% men köra på varje dag fast halvdagar. Det kanske inte är så dumt eftersom att jag då hinner hem och plugga varje dag till lunch. 
  • David har ca 1,5 månad kvar till hans föräldraledighet är slut och Elliot ska börja på dagis. Han har fått plats på en förskola vi inte har sökt, dock är det i Ursvik. Vi kommer tacka ja till den platsen och stå kvar i kö till den förskola vi vill att han ska gå på. Han kommer börja i januari. Jag är såå nervös av någon anledning. 
  • Alla vinterkläder är äntligen klara och inköpta till barnen. Fasen va dyrt saker och ting blir snabbt. Nu köpte jag Dylans vinterkläder på H&M och Lindex . Oliver kan som jag nämnde tidigare ha sin overall från förra året och Elliots overall köpte jag begagnad. En från PoP inköpt förra säsongen av förra ägaren. 
  • Jag måste köpa en vinterjacka till mig. Vet bara inte vad för någon! Vill ha en lång lång vinterkappa. Har ni sett någon sådan? 

Detta är Elliots förra overall han fortfarande kan ha, men kommer vara för liten när som. 

  • Vi måste göra om i Olivers rum. Dels vill jag inreda snyggt och fint, men också börja flytta in Elliot där lite smått. Ta in hans leksaker och göra det anpassat för honom. 

Jag vill köpa nya lakan, köpa en ny matta och en ny säng. Vill även köpa in lite snygga förvaringsmöbler. 

Dylans rum vill jag också göra om. Köpa in ett praktiskt skrivbord och ta ut någon leksakshylla. Han behöver inte så mycket hyllor längre. Elliot är för tillfället helt besatt av denna discolampa. Han släcker och tänder, släcker och tänder. 

I veckan ska jag hämta ut Dylans USA-godis som han fick i present. Vi tänkte göra ett Youtube-klipp när vi smakar på allt och testar. Dylan vill så gärna göra det, problemet är att jag är sämst på att redigera Youtube-klippen. Hur gör man?

Håll utkik i alla fall. Det kommer i helgen skulle jag gissa på. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats