Tänk att få äga ett hus och egen pool.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tänk att få äga ett hus och egen pool. 

Hej hopp,

Nu ska jag snart iväg med Dylan till simskola. Han måste klara ett sista prov innan han blir godkänd med simningen. Tur är ju att han älskar att bada och simma, annars hade det varit ett projekt för honom att åka varje dag i två veckor framöver. 

Han har ju alltid velat bo i hus och ha en egen pool. Nu bor ju vi inte i hus och har därför ingen möjlighet att ha någon pool. Däremot gör ju Davids mamma det och jag vet att de förut pratat om att skaffa en pool på tomten. Det är ju ett bra projekt, men inte omöjligt. Jag kände det nu när vi var I Thailand att barnen har så himla kul när dom får bada och leka kull i vattnet. I framtiden hoppas jag verkligen att vi kommer kunna äga ett hus någonstans och bygga upp det såsom vi vill ha det, med en pool och massa annat kul.

Tänk att ha en sådan. Vilken dröm! (Bild lånad från google)

Det hade varit så perfekt nu under sommaren om Davids föräldrar hade haft den där poolen då vi hänger hos dom rätt ofta. Jag har kikat runt lite på internet och kollat vad som behövs för att bygga en pool samt kollat på den där klassiska husdrömmen där en riktigt fet pool bara väntar på dom små barnen att hoppa i och svalka sig. Men det är ju inte bara att sätta dit en, man måste ju även ha poolvärme och lite annat. 
Jag vet att Davids familj är riktigt miljömedvetna också så det gäller ju att välja rätt. Surfade mig in på polarpumpen.se och hittade massa bra klimatsmarta poolvärmepumpar och annan bra info. Så för er som har ett hus och ska bygga pool, in där och kika. 

En favorit i repris, från Thailand. 

Vi får se om det blir något till nästa sommar kanske ;-), vi får erbjuda oss och gå in med halva kostnaden så det blir krut i brallorna på dom :-). Tänk att kunna ha lite poolparty med familjen, lite drinkar och en massa sol sena sommarkvällar. 

Barnen i sitt esse. Simglasögon på och badringen i högsta hugg för den minsta 😄.

Jag såg att polarpumpen.se även hade en blogg med en massa nyttig och bra info om detta och mycket annat som har med husägande att göra. Jag ska se till att läsa på riktigt ordentligt så att jag kan lägga fram det bra för Davids föräldrar så att det kanske blir nåt nästa sommar!

Hur känner ni inför husägande? Någon som har ett hus och kan dela med sig om erfarenhet kring hur det är att ha ett hus? Så nyfiken :-). 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats