Tenta time!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tenta time! 

Hej kompisar! 

Hoppas allt är toppen med er? Jag håller på och har fullt upp med min tenta som ska vara inne den 17.e mars. Jag har kört fast och har svårt att formulera mig och hitta rätt info att skriva om. Hemtenta är verkligen inte min grej, bara huvudvärk och stress. 

Imorgon är det fredag igen! Jag kanske ska ut med en kollega som slutar och flyttar utomlands för att plugga. Kommer vara så trist utan honom på kontoret faktiskt! Vi tänkte väl dra ut direkt efter jobbet och se vart vi hamnar liksom. 

Förövrigt står allt rätt stilla. Jag pluggar och pluggar. Barnen är sjuka om vartannat i vanlig ordning. Dylan har fått spelet “Overwatch” och något att göra ?. Han har släppt pokémon nu, och ersatt det med Overwatch. Jag sa det till honom “sluta lägg ner så mycket pengar på kort som du ändå inte kommer leka med om någon månad”. Han skulle bara ha mer och mer, blev aldrig nöjd ?. 

Jag fick hem denna julklapp av jobbet förresten! Som ska invigas på lördag till mellofinalen! 

Vad ska ni göra till helgen? Är det fler än jag som kollar på mello? ? 

Nu ska jag fortsätta sova, jag somnade med Elliot vid 19 redan. Vaknade upp, borstade tänderna och började skriva detta. Men nu ska jag försöka mig på att sova igen. Godnatt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats