Thaistark mat | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Thaistark mat

Hej kÀra vÀnner,

Ledsen för dÄlig update igÄr. Jag hade sÄn brutal huvudvÀrk pÄ em och gick upp pÄ rummet rÀtt tidigt, efter att vi hade kÀkat.

IgÄr Ät jag thaistark mat. Det var starkt men det gick ju att Àta. SÄÄ gott med stark mat. Kommer försöka laga det nÀr jag kommer till Sverige.

image

Det ser inte mycket för vÀrlden ut men detta var staaarkt alltsÄ. Kokosmjölk med grön curry med ananas och basilika i tror jag att det var, och kyckling.

IgÄr blev Cornelia magsjuk ocksÄ, nu ÄterstÄr bara jag, Jocke och barnen.

image

Det Àr superfrÀsch frukt hÀr, smakar mycket mer tycker jag. Vi har hittat minibananer och för att inte tala om den gula mangon som Àr sÄ saftig att den rinner nÀr man skalar den.

image

image

Perfekt mellis för barnen.

image

Kolla in stranden. SÄ fin och len. Synd att det Àr sÄ mycket vÄgor, annars hade jag legat och plaskat i det lÄnggrunda vattnet. Denna strand har utsetts till vÀrldens nÀst fina strand.

image

Nu ska jag upp till rummet och byta om till bikini och dra ner till poolen. Kl Àr 10.15 i skrivande stund. Elliot höll precis pÄ att ramla ur vagnen för att han blivit sÄ rörlig.

PÄ tal om det, nu plötsligt, frÄn ingenstans kravlar han sig framÄt som en liten ödla. SÄ sÀger han Pappa, lampa och hej hej samt vinkar och klappar hÀnderna. Nu gÄr det undan!

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats