Thaistark mat

Hej kära vänner,

Ledsen för dålig update igår. Jag hade sån brutal huvudvärk på em och gick upp på rummet rätt tidigt, efter att vi hade käkat.

Igår åt jag thaistark mat. Det var starkt men det gick ju att äta. Såå gott med stark mat. Kommer försöka laga det när jag kommer till Sverige.

image

Det ser inte mycket för världen ut men detta var staaarkt alltså. Kokosmjölk med grön curry med ananas och basilika i tror jag att det var, och kyckling.

Igår blev Cornelia magsjuk också, nu återstår bara jag, Jocke och barnen.

image

Det är superfräsch frukt här, smakar mycket mer tycker jag. Vi har hittat minibananer och för att inte tala om den gula mangon som är så saftig att den rinner när man skalar den.

image

image

Perfekt mellis för barnen.

image

Kolla in stranden. Så fin och len. Synd att det är så mycket vågor, annars hade jag legat och plaskat i det långgrunda vattnet. Denna strand har utsetts till världens näst fina strand.

image

Nu ska jag upp till rummet och byta om till bikini och dra ner till poolen. Kl är 10.15 i skrivande stund. Elliot höll precis på att ramla ur vagnen för att han blivit så rörlig.

På tal om det, nu plötsligt, från ingenstans kravlar han sig framåt som en liten ödla. Så säger han Pappa, lampa och hej hej samt vinkar och klappar händerna. Nu går det undan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *