Trafiksituationer | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Trafiksituationer

God morgon! Vet att det är tidig morgon hos er men här är kl 10.22. Vi har precis ätit frukost och ska strax till poolen. Solen skiner bakom tunna moln, vi har haft riktigt tur med vädret.

Igår var vi inne i Patong igen. Vi shoppade skor, kepsar, linnen och lite annat. Jag ska visa er sen.

Jag måste verkligen utmana mig själv hela tiden när det gäller trafik och andra ångestframkallande situationer. Dels så finns det inga trottoarer, så man får gå på gatan och dels finns det ju såklart inga bilbarnstolar.

Igår när vi skulle ta taxi-buss från Patong hade chauffören med sig sin lilla dotter på ca 2 år i minibussen. Herregud, hon sprang liksom runt i den medan han körde och vi satt där som fån, jag, David och barnen. Hon ställde sig upp på sätena och jag tog tag i henne och bad henne snällt sätta sig ner på engelska, som om hon skulle förstå vad jag sa? Jag klarade inte av tanken på att hon skulle flyga åt helvete om chauffören, hennes pappa, var tvungen att bromsa in. Ångesten bubblade ur öronen på mig. David tröstade mig med att detta gör hon vaaarenda dag. Jo sant, men ändå.

image

Återigen hade jag brutal huvudvärk igår, började må illa och trodde jag skulle bli magsjuk. Men nu är det bättre. Jag började fundera på om det kan vara för att jag dricker för lite kaffe?

image

Jag åt en gul currygryta med potatis och ananas. Så otroligt gott!

image

Och drack deras ananasshake som är helt isig och svalkande. Gjord på färsk ananas.

image

Nu ska jag gå och fota lite av mina nya saker jag köpt så kanske ni får se dom senare under dagen 😄.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats