Träning och ett glad Cava  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Träning och ett glad Cava 

Lite från igår. 

Vi var ju som sagt och tränade igår, jag, David och Elliot. Ska försöka hålla mig till utegymmet på fredagar och söndagar. Och sedan köra på hemmaträning någon dag till under veckan. Kommer ju jobba måndag till onsdag så det blir ju rätt tight schema. 

Började morgonen med en smoothie. Hade havregryn i och jag måste inse att jag bara inte klarar av havregryn, det är så äckligt! 

David fick dra mig ur sängen så hann ju inte dricka mitt kaffe fören på väg dit. Vilket i sin tur ledde till att jag höll på kissa på mig, kröp in i skogen och utförde mina behov haha. 

Killen ni ser i bakgrunden inspirerade mig till att använda stenar när jag gjorde utfall. Sjukt smart! Vägde säkert 8 kg. 

På kvällen åkte jag och Livia spontant och tog oss ett glas Cava med osttallrik på Cava-baren i Sumpan. Jag började må jättedåligt runt 23. Känns ibland som att jag ska kollapsa, fattar inte vad det beror på. Hade påbörjan till migrän också, svepte en treo när jag kom hem och gick och la mig. Idag mår jag bättre. Får liksom såna infall ibland under senaste tiden, riktigt obehagligt. 

Ni kanske ser skymten av mina nya lila naglar på bilderna ovan. Jag blev så nöjd! Trodde aldrig en sån ful färg som lila kunde vara så snyggt på naglarna. Ska visa en helbild senare idag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats