Tröjor från H&M  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tröjor från H&M 

4 tröjor från H&M. Den gula och gråa sweathshirten är Dylans (strl 146/152) och den grå koftan är Olivers (strl 122/128) samt den orange med lejon är Elliots (strl 98). Just nu tycker jag H&M har massa fint på barnavdelningen. Ibland kan man verkligen hitta fina grejer där medan det ibland inte finns någonting alls.

Jag har rensat ut så mycket i barnens garderober och insåg att de inte har några långärmade tröjor, bara en jäkla massa T-shirts.

Jag har personligen en crush för senapsgula toner just nu. Tycker att man passar så sjukt bra i det när man är mörk. Som Dylan. Färgen klädde honom såå bra! Jag har köpförbud till mig själv eftersom min garderob svämmar över. Men om jag skulle köpa nåt nytt till mig själv skulle det definitivt vara i senapsfärger. Så snyggt nu på hösten också. Helst av allt skulle jag också vilka lägga in lite senapsfärgade slingor i håret också så att jag skulle bli lite höstig i håret med, men det får jag inte heller göra. Tråkigt 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats