Trött! Inga ord kan beskriva | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Trött! Inga ord kan beskriva

Nu sitter jag i soffan och har världens dipp. Jag är så trött så inga ord kan beskriva denna trötthet. Elliot bara skriker på nätterna, Dylan och Oliver bråkar, tjatar, gnäller, på helgerna lägger de sig runt 10 och vaknar 05 på morgonen… gnäll gnäll och tjat, heeela tiden. På detta ska jag försöka plugga, städa och ja, allt det där andra som ska göras. Jag känner mig sjukt trött och sliten, men det är ju självförvållat så jag antar att man får ta det som det är :D.

Jag vet att man inte ska klaga men helt  ätligt hur orkar man? Hur orkar de som har fler barn än mig? Är det mig det är fel på som inte orkar eller är det barnen det är fel på? Eller kan det vara så att det helt enkelt är normalt att känna såhär? För nu kommer vi till det här “sociala medierfenomenet” när jag läser andra bloggar eller liknande så ser jag inte detta problem. Då är ju allt så fantastiskt hela tiden. Mycket är fantastiskt för mig också väldigt ofta, men nu är en sån där slitsam period då jag bara vill vara för mig själv, dricka mitt vin, röka ett paket cigg och bara VARA SJÄLV! Och sova läänge på morgonen, Haha! Jaja, allt går ju över tillslut.

image

Det syns (förhoppningsvis ) inte utåt att man är sliten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Alldeles rätt! Jag tycker iaf att du (och din man) har lyckats väldigt bra med dina fina pojkar ?? trevlig kväll!

  2. jungfrumamma86
    Jungfrumamma

    Jaa, det spelar nog ingen roll hur många man har utan att det är tufft rent generellt. Man kämpar och vill sina barn det bästa samtidigt som man vill lära dom rätt och fel och att de ska sköta sig i alla möjliga olika sammanhang. Man dras mellan svåra och omöjliga beslut hela tiden samtidigt som man vill uppnå perfektion – som man vid det här laget nu kan konstatera är omöjligt 😀

Annons
stats