Tur med vädret! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tur med vädret!

Hej kära ni!

Vilken tur vi har med vädret! Helt otroligt, vi har haft 2 regndagar av 8. Visserligen regnar det varje kväll men på dagarna är det strålande sol och hettan from hell! Jag rekomenderar inte er som inte klarar av värme, som är som en käftsmäll när du kliver ut från dörren, att åka hit. Ibland grips jag av andnöd för att det är så kvavt. Visst vänjer man sig. Dock har det varit sjukligt varmt dom 2 senaste dagarna, så varmt att du inte vet om det är svett eller fukt från luften som rinner ner längst ryggraden.

image

Som ni kan se så är mitt hår som en kombination av svinto och dreadlocks haha. Som alltid när jag åker utomlands, jag lär få kapa en bit när jag kommer hem 😄

image

Alla, förutom jag och David samlade i poolen.

image

Wifi-nörden sitter och surfar i solen. Max 10 min orkar man ligga still innan det är dags för ett dopp.

image

Oliver har bränt sina små öron som vanligt, så han får ha en slags bandana över huvudet. Det går inte att skydda sig tillräckligt från solen. Aldrig vart med om att jag fått röda axlar med spf 30 förut.

image

image

image

Igår fick jag ordentligt igång magen om man säger så. Det brände kan jag säga när jag var på toa, av alla kryddor man stoppat i sig. Jag har bett om medium-stark mat, men känner inte styrkan längre. Så nu kommer jag helt övergå till thai-stark mat. Det är bara jag och Jocke som kör starkt, dom andra är riktiga färskingar ;).

image

image

Elliot somnade för första gången igår på solstolen under skuggan, annars brukar vi gå upp med honom på rummet så han får svalka sig och sova i lugn och ro.

Oliver har förresten lärt sig simma!!! Så himla duktig! Bara sådär.

Jag ska prova göra ett tidsinställt inlägg senare idag. Osäker på om det kan laddas upp om man inte har wifi. Vi får se. Annars kommer det så fort jag har wifi igen.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats