jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Två tröjor 

Hej vänner. 
Mörkret är ihållande här i Sundbyberg. Med massa juleljus sitter jag här och dricker kaffe. Försöker hitta julkänslan i all stress. Har en hel bok att läsa ut till på torsdagens seminarium. Jag vill bara julhandla, gå runt och njuta av tillvaron. Jag har ju tagit ledigt från jobbet nästa vecka för att vara med barnen och njuta. Dock känner jag att jag eventuellt måste åka dit typ på måndag för att svara av lite mail. Vi får se helt enkelt. 

Här är mina två nya tröjor ?. Fått en riktig dille på beige. Tycker det är så snyggt när man är lite mörk. Kan tänka mig att det passar på personer som är typ isblonda också. 

Båda tröjorna är från H&M. Känns som jag bara handlar på H&M nuförtiden. Måste ut och shoppa lite andra kläder också känner jag. H&M har bra basic-kläder men man vill ju också ha lite annat. 

Jag har idag testat contouring ordentligt. Dock fegar jag ur med de mörka tonerna lite, hehe. Ska våga kleta på mer nästa gång, men det blev toppen! Ska visa er senare idag. Ska försöka hinna lägga upp också hur jag har gjort. Har tagit massa kort på produkterna. 

Igår hade jag, Oliver och Elliot ensam-mys. Dylan är hos sin pappa och David var iväg och spelade. 

Det här är så typiskt Elliot. Han klättrar och bits. Han tar i för kung och fosterland när han biter också, det är liksom hans nya grej. Hoppas han inte biter dagiskompisarna bara nu när han börjar. Det känns intee bra! 

Vad gör ni? Någon som testat contouring btw? Berätta gärna vilka produkter ni använder, är nyfiken. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats