Tyger från Ikea | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tyger från Ikea

Två tyger från Ikea som ska pryda uteplatsen.

image

Denna ska jag ha på ett runt bord vi har med tre stolar, eftersom den gruppen är svart och det andra vitt så tänker jag mig att jag kan ha denna över bordet så det passar ihop. Detta är då vävplast.

image

Detta tyg tänker jag sy dynfodral av. Jag ska ha detta mönster på dynorna och sedan ska jag matcha med rosa och vita kuddar till soffan. Jag tror det kommer bli jättefint och romantiskt sedan när våra rosenbuskar börjar blomma, tror det blir toppen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats