Tystnaden  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Tystnaden 

Hej vänner! 

Ledsen för tystnaden här inne. Jag har haft så mycket på senaste att jag varit tvungen att dra ner på vissa “måsten”. Jag har väl typ känt att jag känt lukten av betong, det vill säga att väggen inte är långt bort. 

Jag vill inte hålla på och beklaga mig såhär på bloggen, men måste ju vara ärlig och förklara min frånvaro. Ni som känner mig vet att jag är en människa som spretar lite överallt, irrar runt som en höna och är väldigt aktiv med många bollar i luften samtidigt. Jag har en tendens att stressa mer än nödvändigt. 

Jag försöker liksom hitta balans i livet för att uppnå maximal effektivitet men också välmående. Det går sådär, haha. Man ska ju liksom plugga, jobba,träna, vara mamma och samtidigt ha ett socialt liv. Dygnets 24 timmar räcker liksom inte till. 

Jag vill så mycket och har miljoner tankar i mitt huvud som jag har problem att sortera ut och få på plats i det verkliga livet, det skapar liksom kaos. Jag har tänkt tillbaka på mitt liv och insett att jag har nog aldrig haft ett “stabilt” liv, alltid haft problem med något känns det som. Det är ju först nu jag lever ett vanligt “Svensson liv”. Jag tänker att allt man gått igenom, all stress och kaos har gjort en lite “skadad”, sådant som tillslut kommer till ytan. 

Jag ska vara ärlig mot er, jag har varit hos psykiatrin där man kommit fram till att det finns fog för mig att göra en neuropsykiatrisk utredning. Jag ska stå i kö i 10 månader ca, så det kommer dröja ett tag. Men jag misstänker (vilket jag gjort i flera år) att jag har ADHD. Jag känner att jag måste ta till hjälp för att styra upp mina problem, det funkar liksom inte att irra omkring såhär med 3 barn. Vi får se vad dom kommer fram till OM dom kommer fram till något. Jag får se om jag vill gå ut med resultatet här ?. Ni lär ju märka så småningom. Det är ju inget att skämmas för men det skulle ändå vara en stor omställning om det skulle visa sig ligga något bakom. 

Igår var jag och Livia ute på stan och åt och dansade lite ?. Det var trevligt! Vi åt på Grekiska Kolgrillen först, riktigt gott med grekisk mat måste jag säga! 

Shit va gott det är med baileyscoffee! Det måste jag dricka igen när jag är ute och äter nästa gång. 

Jag hoppas ni haft det toppen på senaste!? Jag hoppas ni inte känner er övergivna för att jag inte bloggat :(. Jag kommer försöka uppdatera så mkt som möjligt, ibland kanske det blir flera ggr om dagen och vissa dagar inget alls. Jag vill inte utlova ett inlägg minst per dag om det inte blir så. Men håll utkik! Jag älskar att blogga så det är inte brist på intresse utan snarare bara för mycket stress. Hoppas ni förstår ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats