Umgänge ute på Adelsö | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Umgänge ute på Adelsö

Godmorgon fina ni!

Ny vecka, nya möjligheter!

Denna vecka har jag mycket att göra. Jag ska skriva matteprov, högskoleprov och mycket annat. Jag känner mig redan stressad även fast jag knappt kommit ur sängen.

Igår var jag och bytte däck och hälsade på barnens Gammelmormor. Elliot var exemplarisk både på ditresan, där, och på tillbaka resan. Det var bara jag och han som åkte dit, David skulle kolla fotboll :(.
image

Tänk ändå att hon är gammelmormor till 3 st barnbarnsbarn – mina barn. Hon var ung när hon fick min mamma, bara 15 år. Min mamma var 22 när hon fick mig, jag 20 när jag fick Dylan. Min mormor var alltså bara 38 år då när jag föddes – hur sjukt?
image

Sååå glad PelliPoo! Han var så nöjd att se nya miljöer, han börjar tröttna på att vara hemma, bita på samma bitringar och ligga på samma lekmatta. Nää, nu börjar det krävas här vetni :D.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats