Update från helgen | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Update från helgen

Hej vänner,

Idag skrev jag tentan för den andra delkursen denna termin och jag tror att det gick toppen! Jag tror att det var på VG-nivå, men det återstår att se :-D. Så snart börjar näst sista delkursen för Psykologi B, jäklar vad snabbt det går.  Nu återstår bara att göra en individuell uppgift sedan är jag klar för denna kurs. När jag kom hem efter tentan idag deckade jag i soffan medan David lagade mat. Jag är så otroligt trött hela tiden och det är ju så fruktansvärt frustrerande. Varför kan man inte bara hålla en hög nivå av energi hela dagen för att sedan kunna lägga sig i tid på kvällen istället? VARJE dag mellan 15 och 20 är jag helt helt slut. Sen piggnar jag till mig mot kvällen och inte vill gå och lägga mig, som ett litet barn.

Nåväl, i helgen var vi ju över och åt middag hos Davids mamma. Hon bjöd på en jambalaya (stavas det så?) så otroligt gott. Tror aldrig jag ätit det förut, men det måste jag laga själv inom kort. Vi var där fram mot kvällen och kom hem sent med barnen. Elliot somnade själv i sängen inom bara några minuter och sedan kollade vi på film med Oliver,. Dylan var hos sin pappa och kom hem igår. David var i simhallen med dom yngsta och när de kom hem var Elliot helt helt körd. Ni som följer mig på Instagram kanske såg klippet jag la ut på storyn, haha. Det gick inte att få liv i honom bokstavligen talat. Han hade tydligen halkat och slagit i huvudet i simhallen, så jag blev ju såklart jätte orolig att det var därför han var helt avslagen, men han vaknade tillslut och var vaken till sent igår kväll, såklart.

Om det är något som är som sömnmedel för mig då är det att bara lägga mig ner i soffan. Jag kan somna på tre sekunder, men inte i sängen. Märkligt det där. Jag kan sova hur lätt som helst på bussen, tunnelbanan och flyplan etc, men inte i sängen. Här låg jag och Elliot i lördags och kollade på Klas klättermus. Bästa barnfilmen jag sett på länge! Den är bara så mysig, ni borde se den om ni inte redan gjort det. Som ni kan se kämpar jag galet emot John Blund 😀

Förra veckan lunchade jag med en gammal kompis jag inte träffat på länge. Det är alltid kul att träffa gamla kompisar – och som mitt nyårslöfte var så ska jag anstränga mig mer för att göra det. Jag tycker jag har lyckats med det rätt bra hittills. Hon är ju expert på vitaminer, kost och allt som hör därtill. Hon är Vegan, äter glutenfritt och äter så närproducerat som möjligt. Hon tipsade mig om dessa vitaminer. Omega 3 och B-komplex. B-komplexen innehåller alla B-vitaminer och ger en bra balans, så jag har nu köpt hem dessa från svensk hälsokost och ska ta dessa till punkt och pricka. Om jag minns rätt så ska B-vitaminerna vara bra för hud, hår och hålla hormonbalansen i schack. Jag hoppas på att dessa ska lösa alla mina PMS-besvär, men det återstår att se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats