Utekväll med gammal vän | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Utekväll med gammal vän

Hej fina ni! 

Sitter i soffan och chillar lite och försöker ta mig mod att sätta mig och läsa i mina skol-böcker. 

Igår var jag ute en sväng med en gammal vän som jag känt sedan jag var 15 år något. Vi var på söder och virrade runt innan vi satte oss på Imperiet och åt lite gott och drack cava och torr-cider. 

Vi åkte upp i skrapan till “himlen”. Så jäkla högt och fin utsikt! ? vi ville mest se hur det såg ut, det var så fullpackat att vi inte fick plats där. 

Det var så trevligt. Den ända ångesten är att jag åkte taxi hem och jag känner inte att jag har råd, men jag vägrar åka kommunalt själv mitt i natten. Hur brukar ni göra om ni nu väl tar er ut i stan? Det beror ju givetvis lite på om man bor i storstad eller inte, kan jag tänka mig ?. 

Ikväll ska David ut och jag ska eventuellt träffa min granne och min kompis Livia och hänga lite när barnen gått och lagt sig. Nu, ska jag testa och lägga i en jättegrå hårfärg och hoppas att det blir GRÅTT! Det är till och med en tant på förpackningen, så nu jäklar! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Eftersom jag flyttat till gränsen mellan Täby och Åkersberga, så när jag väl är en bit ifrån hemmet så försöker jag alltid fixa skjuts på nått sätt.
    Men skulle jag inte få det så skulle jag också ta taxi hem. Även om det säkert skulle bli dyrt.

Annons
stats