Vad är rimligt?  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Vad är rimligt? 

Godmorgon!

Snart dags för frukost! Är ni också segstartade på morgonen? Jag har druckit 3 koppar kaffe på raken för att vakna till liv.

Igår passade jag på att ta lite kort på Oliver och Elliot när vi var ute. Jag hittade så söta kläder på Lindex till Elliot häromdagen. En long fit t-shirt med dragkedjor på sidorna och någon slags Zebramönstrad sweatshirt över med svarta mjukisar. Olivers set är från H&M. Dylan var med sina kompisar hela dagen igår. Man märker verkligen att han har blivit stor, han är mycket mer med sina kompisar och har inte alls samma intresse av att hänga med oss om dagarna. Han är ändå en “hemmakille” även om han tycker om att vara med kompisar, eftersom han gärna sitter och kollar film med oss. 

Å andra sidan får han ju inte vara ute sent. Han fyller 11 år nu i november, vad tycker ni är rimlig tid att vara ute till? Han får vara ute (eller hos kompis) till senast 20.30 – 21 på helger. I somras fick han vara ute till typ 21.30 eftersom det var ljust ute. När jag skriver ute menar jag hos en kompis eller på en aktivitet, det är inte så att han glider runt utomhus. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats