Vårsol!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Vårsol! 

Godmorgon fina! 

Solen hörni! Alltså, ser ni solen!? Jag blir så lycklig när den skiner in i vårt kök – och vardagsrum. Tråkigt bara att man sitter instängd och sjuk. Det ska bli en ytterst intressant helg när alla är sjuka här hemma. Jag och David pratade om det – att David är en sån som bara vill lägga sig ner i sängen och stanna där när han är sjuk medan jag hatar att bara ligga still. Just nu måste jag ligga still av olika orsaker, jag har sån smärta i mitt bröst och luftrör som gör att jag inte kan röra mig. Detta gör att David måste städa och fixa allt, ofrivilligt ombytta roller med andra ord. 

Nu blev jag så sugen på att använda lite våriga färger. Skor, naggellack och läppstift 😊. Jag har ju inte gjort mina naglar ännu, vi försöker leta efter något bättre gelé men det är så svårt att få tag i det som outbildad. 

Det knallrosa bodysprayet luktar så gott, från Rituals. Fick av mina kompisar när Elliot låg i magen. Jag har så mycket parfymer så de räcker så länge. Den andra parfymen fick jag ju med i glossyboxen för någon månad sedan, båda luktar lite rosigt. 

Neonorange Nike skor! Japp, så fina tycker jag. De andra är tygskor som jag visserligen köpte för längesedan på dinsko i typ korallrosa ton. Så sugen på att komma ut i solen nu med lite fräscha kläder och färger 😊. 

Vad har ni för vårplaner? 😁 ge mig lite inspo och lite idéer. Jag är så sugen på att göra fint på uteplatsen också, men det får bli ett senare projekt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats