jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Veckan som kommer 

Godmorgon! 

Jahapp, ny vecka. Nya uppgifter i skolan, semester från jobb och a lot of stuff to fixa innan jul! Var börjar man?! ?. 

Jo, planen är att plugga varje morgon i typ 3 timmar, sedan gå ut med Elliot så han får leka. Därefter måste jag julhandla lite. Julmat, julklappar och lite annat smått och gott. 

I helgen har vi varit på lekland och bara tagit det lugnt. Jag och min kompis Livia har druckit en liten drink och snackat massa om allt och inget. 

Jag kommer eventuellt byta ut paketet jag köpte till vårat paketrace, inte så nöjd med den. Annars har David fixat alla presenter till barnen. Nu blir det sådär mycket paket igen. Jag gillar inte när barnen får överflöd med paket. Som kommer inte uppskatta det tillslut, att få paket. 

Förövrigt har jag kommit igång med min hemmaträning igen. Jag hade ju en liten paus där när jag kände mig stressad. Nu känns det lite lugnare igen. Inte lika mycket stressymtom. Tänkte köra på att träna helkropp varannan till var tredje dag. Men som vanligt funkar det bäst för mig när jag tränar så fort jag känner att jag kan prioritera det. Då blir det att jag tränar mer, istället för att sätta press på mig själv. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats