Vilken natt  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Vilken natt 

God kväll! Herre Jesus vilken natt vi hade igår. Kvällen var jättebra och barnen hade roligt och var nöjda. 

När dom skulle sova började det jobbiga. Först och främst vägrade dom somna. De låg och tjattrade till kl 23.45 inne i Dylans sovrum. Vi hade lagt ut madrasser över hela golvet så att de skulle få plats. Dom hade ju roligt så jag lät dom ligga där och småprata lite. När kl närmade sig midnatt knackade jag på flera hårda gånger och sa till lite mer på skarpen att de var tvungna att blunda, va tysta och försöka sova. Tillslut blev det tyst där inne. 

Jag hinner precis sätta mig ner i soffan efter att ha plockat och haft mig varav Dylans ena kompis kommer ut och går på toa. Plötsligt hör jag hur han kräks!?! What?? Kan ju inte vara sant, måste ha hört fel. Nej då, stackaren kräktes. Ja hopp. Vi ringde till hans mamma, han ville gå hem, så jag körde honom. Hoppas att inte någon av oss blir smittade! Snälla säg att det inte var magsjuka. 

När jag äntligen går och lägger mig efter detta tjohej börjar Elliot hosta. Han hostar och hostar och hostar och kan inte somna! Ååå herregud, låt mig få sova! Barn! Nej, han hostar i ca 2,5 timme. Klockan hinner bli över 3 på natten, närmre 4 tror jag. DÅ , kommer David in till mig (han sov på soffan) och säger att barnen har vaknat och sitter och spelar. VAAA ? Jag hade precis somnat och Elliot med. Det här händer inte. Då gick jag upp och bad dom att omgående gå och lägga sig!! Kära barn, det är mitt natten. 

Sedan gick jag och la mig och somnade, vaknade kl 8 av att det var fullt ståhej i vardagsrummet. 

Sedan barnen gick hem idag vid 11 har vi städat och rensat lite. Elliot har varit på supergott humör hela dagen. Han har strosat runt här i son nya batman tröja i strl 98 som han fick av min mormor. 

Dylan är så snäll. Han lät Oliver vara med på hela kalaset igår. Oliver var riktigt överhipad och hoppade omkring som en galen höna. Nästa helg ska han få ha sitt kalas. 

Elliots favorit just nu är äpplen från Davids mormors äppelträd ?. Han älskar att gnaga på dom. Äter 3 st på rad, gris! 

Var förbi idag och köpte vinterkläder till Dylan. Oliver kan ha sin Didriksson overall för tredje året i rad nu! Jag sprättade upp den idag. Ni vet att det går att sprätta upp Didrikssons overaller va? Så att de blir längre i armar och ben. Såå bra! 

Nu ska jag sova. Natti Natti ! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats