Well, hello again  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Well, hello again 

Skulle man ta och komma igång igen med bloggen efter en lång “ofrivillig”  paus 😅. Jag kom av mig deluxe! Ångest. Ibland kommer livet ivägen lite, supertråkigt men Shit happens.

Vi har sovit med alla barnen hos Livia inatt, alltid lika ansträngande men kul när vi ses allihopa 😀

Jag ska skriva ett längre inlägg om vad som hänt i mitt liv de senaste halvåret tänkte jag. Men tänkte visa livstecken här inne så hoppas vi att jag är förlåten för min tystnad. Jag blir ju superambitiös i grejer så jag presterar mer än mitt psyke klarar av och sedan fallerar allt istället. Antar att många av er känner igen sig?

Imorse gjorde jag och Livia en superhärlig pannkaksfrukost. Elliot var vaken till kl 00 för att han vaknade och inte kunde somna om fören jag la mig med honom. Så han satt uppe med mig och Livia och mös med tända ljus. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats