Yellow hair och mellomys  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Yellow hair och mellomys 

Hej kära vänner, 

Hoppas allt är toppen med er? Jag och David sitter och kollar på PH och jag har precis lagt i en värsting-lila behandling i mitt hår. Nu är det inte gult!! Men det är lite lila-fläckigt, men det må så vara, jag får inte lägga i en endaste blekning till för då går håret AV! 

Ni ska få se så fort jag lyckas knäppa en schysst bild liksom ?. Såhär såg jag ut på jobbet idag, i keps med citrongult hår:

Man ser inte så bra, men jag har värre bilder, tro mig. Det kommer för- och efter bilder så småningom. 

I helgen kollade jag och Livia ihop med barnen på mello ❤️. Det har liksom blivit tradition för oss ? och hoppas på fortsätta så de flesta gånger i alla fall. 

Vi var också ute med alla regnbågens färger i snön och drack kaffe. Jag klev bara upp i sängen så hade Livia fixat kaffe till oss. Jag har haft sån huvudvärk och grov grov PMS i helgen att jag varit lite smådeppig, det är helt sjukt vilken grov PMS jag har! 

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats