Yellow hair och mellomys  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Yellow hair och mellomys 

Hej kära vänner, 

Hoppas allt är toppen med er? Jag och David sitter och kollar på PH och jag har precis lagt i en värsting-lila behandling i mitt hår. Nu är det inte gult!! Men det är lite lila-fläckigt, men det må så vara, jag får inte lägga i en endaste blekning till för då går håret AV! 

Ni ska få se så fort jag lyckas knäppa en schysst bild liksom ?. Såhär såg jag ut på jobbet idag, i keps med citrongult hår:

Man ser inte så bra, men jag har värre bilder, tro mig. Det kommer för- och efter bilder så småningom. 

I helgen kollade jag och Livia ihop med barnen på mello ❤️. Det har liksom blivit tradition för oss ? och hoppas på fortsätta så de flesta gånger i alla fall. 

Vi var också ute med alla regnbågens färger i snön och drack kaffe. Jag klev bara upp i sängen så hade Livia fixat kaffe till oss. Jag har haft sån huvudvärk och grov grov PMS i helgen att jag varit lite smådeppig, det är helt sjukt vilken grov PMS jag har! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats